[Home]
[Rekli su o nama ..]
[Strip godišnjice]
[Strip novosti]
[Strip dućan - Bookshop]
[Strip magazini] <--
[WWW adrese]
[Mali strip oglasi]
[Strip galerija]
[Strip razgovori]
[Uspomene]
[Vruće]
[Sadržaj - Summary]
[Vaša pisma - Feedback]
[O nama - About]

ZANIMLJIVO

[Chakrina nagradna igra!]

[Strip za blefere]


HiES ribbon
Strip magazin - Chakra Comics


Oduvijek sam priželjkivao da mi se obrate redakcije, odnosno fanovi i crtači okupljeni oko domaćih strip magazina i fanzina, te da zajedno izradimo zajednički kutak u cyber svemiru. Momci i djevojke iz Chakra Comics Group prvi su među njima poželjeli istu takvu želju i ... evo ih. Družite se s njima, sudjelujte u njihovim programima i nagradnim igrama i razmjenjujte ideje. To je još jedna želja Chakra Comics Group-a.Sadržaj Tko? Što?
Par rečenica o projektu
Chakra Comics: natječaj za strip
Chakra Comics: narudžbe i pretplata
Chakra Comics: kontakti i utisci
Tko? Što?

Chakra Comics strip postava
Ima nas odsvakud. Mladi smo (barem se volimo tako osjećati), te osim što volimo sve što vole i mladi naročito volimo stvarati stripove. Na slici lijevo samo je dio cijele borbene postave koja za sada glasi: Vrandečić Mario (iz Zagreba), Dr. Margina (iz Krškog), Smolčić Tomislav (iz Zagreba), Mr. Madana (iz Splita), Vukelić Božidar (iz Senja), Vamši (iz Sarajeva), Mapati (iz Budimpešte), Nikola Đurđević (iz Zagreba), Vrban Nikola (iz Rijeke) te Marko (iz Krškog).
Par rečenica o projektu

Mi želimo crtati izvrsne stripove!
Evo što možete očekivati na našim strip stranicama:

Stripove o borbi za istinu, lijepe trenutke u životu, stripove koji (osim što su narisani i napisani) nečemu i uče, zabavljaju. Ako je to moguće, našim se stripovima na jedan lijep i nenametljiv način želimo boriti protiv droge, koja danomice odnose tisuće mladih života, protiv rata i kriminala. Mi nismo zaboravili na tako jednostavne i lijepe stvari kao što je zaštita života, životinja, prirode. Naši stripovi također nadahnuće nalaze u povijesti, njenoj poučnosti, a naročito onoj najintrigantnijoj, drevnoj i gotovo zaboravljenoj povijesti koja je izvor mnogih gotovo zaboravljenih istina i mudrosti, na kojima bi (nadamo se da će to biti jednog dana) suvremeno društvo blagodarilo i oplemenilo se. Želimo doticati sve probleme i rješenja, proučavati nasilje i mir, vegetarijanstvo i nevegetarijanstvo, ezoteriku i astronomiju, karmu i yogu, zrakoplove i NLO-e, znanje i zaborav.

Također, naše stripove možete pronaći u strip knjižari More Comics u Zagrebu ili ih naručiti direktno od nas (pogledajte ispod). Nažalost, još nismo u mogućnosti da se pojavimo na kioscima, ali nikad se ne zna što donosi sutra.
Chakra Comics: natječaj za strip

Stalni strip natječaj
Želeći neprestano objavljivati zanimljive i poučne radove kako mladih, tako i onih prokušanih i iskusnih strip autora, otvorili smo stalni strip natječaj. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, kontaktirajte nas na adresu:

Tomislav Smolčić,
(Chakra Comics),
Vidovići 14,
HR-10060 Zagreb,
Hrvatska

tel.: (01) 2981 253

Objavljene radove pokušat ćemo honorirati ili nagraditi u skladu s trenutnim mogućnostima redakcije.
Chakra Comics: pretplata i narudžbe

Ako želite imati vaš primjerak (ili primjerke) Chakra Comics-a, nudimo vam dvije mogućnosti, ovdje predstavljene slovima "A" i "B".

 

Pretplata na sljedeća 4 broja Chakra Comics-a!

Ako izaberete pretplatu na sljedeća 4 broja, možete dobiti i poklon po vašoj želji, za samo 50 Kn!
Međutim, poklona za sada imamo u ograničenim količinama. Stoga, želite li i poklon, požurite! Ako ste za pretplatu, kliknite što želite dobiti uz nju:

CD-ROM Matchless Gift, glazbeno-ineraktivni, jedan od 5 najboljih multimedijalnih projekata u 1997. po ocjenama tvrtke Apple Computers.
Strip album (Sarajevo tango, Sin City, 240 x Crno ili sl.)
Chakra Comics majica

Ako kliknete na jedan od ponuđenih poklona, podrazumijevat ćemo da želite pretplatu i poslat ćemo vam pošiljku na vašu adresu, pouzećem, uvećano za poštanske troškove. Ne zaboravite da pravo na poklone imaju samo pretplatnici! Ako ne želite biti pretplatnik, nemojte klikati na poklone već pogledajte što sljedeće možete naručiti:

Ovim neopozivo želim naručiti sljedeće brojeve Chakra Comics-a:

Chakra br. 1 (A4, 48 c/b str., korice u boji, 10 Kn)
Chakra br. 2 (A4, 60 c/b str., korice u boji + poster, 20 Kn)
Chakra br. 3 - uskoro! (A4, 60 c/b str., korice u boji + poster, 20 Kn)

Ako naručujete pojedinačne brojeve Chakra Comics-a, poštarina je uključena u cijenu.

Vaša E-mail adresa


Ime i prezime


Ulica i broj


Grad (mjesto) i poštanski brojSve ovo možete, ako vam je jednostavnije, naručiti i platiti općom uplatnicom na broj žiro računa kod Zagrebačke banke d.d.: 33800-621-219, br. računa: 2384610502. Fotokopiju uplatnice pošaljte na adresu redakcije: Tomislav Smolčić, Chakra Comics, Vidovići 14, HR-10060 Zagreb, Hrvatska.

Kako zbilja izgleda Chakra Comics možete još saznati ako igrate Chakrine i HiES-ove nagradne igre, jer je u njima naš strip redovit poklon onima koji imaju najviše sreće. Također, svaki broj Chakra Comics-a je predstavljen na ovim stranicama!
Chakra Comics: kontakti i utisci

Što Vas je najviše dojmilo u ovoj interaktivnoj prezentaciji grupe Chakra Comics?

Chakrine zamisli i tematika
Chakrine nagradne igre
Mogućnosti suradnje s Chakrom
Naše Web stranice
Nešto drugo

Imate li nam nešto poručiti? Ako želite, samo naprijed...Vaša E-mail adresa:Želite li se pridružiti Chakrinoj strip-listi i tako si (povremeno) osigurati saznanje o svim novostima vezanim za naše projekte, natječaje, nagradne igre i nova strip izdanja?

Da
Ne


Zahvaljujemo vam se na želji da stupite u kontakt s nama i da našu prezentaciju na Webu učinimo što boljom i zanimljivijom!
– Chakra Comics


Va vrh [To the top]
HiES Logo This site is maintained and copyrighted © 1995-98, by HiES.
All rights reserved. Hosted by cro.net