ZANIMLJIVO

[Pobijedi i osvoji nagradu!]

HiES ribbonBili smo vrijedni i izgradili smo i ovaj kutak koji će, nadamo se, privući stripofilsku znatiželju. Dakle, hvatat ćemo strip autore, domaće naročito, i natjeravati ih pod prijetnjom slanja prijetećih poruka i svakodnevnog dosađivanja da naprave jedan, makar i maleni interview s nama.
Čitajte. I iskoristite pisma da nam pošaljete vlastite utiske.
Domaći autori Darko Macan: I luv Internet
Boris Talijančić: Tempora Barbarorum


Domaći autori

Darko Macan: I luv Internet
Darko Macan: I luv Internet! Darko Macan je hrvatski strip autor, to zna svatko. I autor je strip kolumne koja je ovim stranicama davala posebne čari tijekom 1997. Premda sada ima jako puno posla, i nema vremena za freelance pisanje, on nam rado, kad ustreba, pomogne i pošalje kakav zgodni materijal. Poput ovog zanimljivog intervjua. A svi vi koji niste pratili Darkove (C.Q) kolumne, brže bolje ih potražite i uživajte.

Boris Talijančić: Tempora Barbarorum
Boris Talijančić: Tempora Barbarorum Boris Talijančić je isto tako hrvatski strip autor, ali nekako poseban. On ne objavljuje u Modroj lasti, nećete ga naći u fanzinima, ne piše o stripu (zvanično), ne stanuje u Zagrebu, ali je zato jedan od najproduktivnijih domaćih autora koji pokušavaju izdavati stripove ne za Amere, Marvel i sl. -- već za domaću publiku. Iza njega su već dva albuma, a u pripremi su i veliki projekti, koje financiraju, nećete vjerovati, i neki državni resursi. Ma tko to kaže da je u Hrvatskoj teško izdavati stripove?Va vrh [To the top]
HiES Logo Copyright © 1995-2000 Zvonimir Tošić.
All rights reserved. Hosted by cro.net